dimecres, 23 de novembre del 2011

La televisió de Gavà és testimoni de les ocurrències dels escolars


El dia 9 de novembre, el Frederic Mistral Tècnic Eulàlia de Barcelona va venir a visitar el Parc. La TV de Gavà va gravar els alumnes de 4t d’EP mentre feien la visita i el taller. Si mireu TV Gavà veureu que bé que ho van fer! (Teniu l'enllaç al final d'aquesta notícia).
Una nena molt ocurrent ens va dir que un dels esquelets havia mort d’un accident de bou!¿...? Si ara hi han accidents de moto, abans devien haver-n’hi de bou... Molt ben pensat!
No us ho creureu, però fins i tot vam tenir una parella de lluna de mel. Ella, una estudiant d’arquitectura romanesa molt interessada en el Parc... Que per molt anys puguin venir junts a veure les mines!
També vam tenir la visita dels alumnes de 5è de l’escola Xaloc de L’Hospitalet. En Víctor Núñez va preguntar si a la prehistòria es feien “implants”. De silicona?” li preguntem.” No, implants dentals...És que el meu pare és dentista” Ell escombrant cap a casa... Curiosament, li va tocar analitzar una mandíbula d’una súper àvia del jaciment que no tenia ni una sola dent...El seu grup, i també els altres, van fer molt bé la feina i van esbrinar que era una dona de 40 a 55 anys que havia estat recol·lectora i que la seva forma física era bona, malgrat haver patit la pèrdua total de les dents. Ens han passat unes fotos on se’ls veu treballant, ja veieu que concentrats i formals estan. Gràcies als professors José Pedro i Jordi per haver fet arribar aquestes fotos tan simpàtiques.
Fins la propera!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada