dilluns, 21 de novembre del 2011

A principis de novembre, el teu foc ja pots encendre...



Ja ha passat l’estiuet de Sant Martí i les escoles continuen visitant-nos. Malgrat l’anterior dita de novembre , al Parc encara fa bon temps i caloreta...i aquest bon clima va fer que el dia 2 de novembre ens visités el Casal d’Avis Caponet de Capellades. La gent gran també ens visita entre setmana! A més, van aprofitar per participar en el concurs “Guanya una escapada SICTED” , amb el qual se sortegen 10 estades de cap de setmana, amb 2 nits d’allotjament i esmorzar per a dues persones en algun dels establiments SICTED de la província de BCN. Si voleu participar-hi, tan sols heu de venir i deixar la vostra butlleta.
També volem destacar l’esforç dels professors de l’Escola Pia Sant Antoni de Barcelona que cada any vénen amb els seus alumnes de 1r d’ESO amb la RENFE i fan el paquet escolar de tot el dia, amb pluja, neu o el que calgui!. Gràcies per ser tan fidels!
L’Hèctor de l’Escola Pia ens va preguntar si podia venir amb els pares... Li vam dir que sí! Sabíeu que podeu venir amb el carnet del Súper 3 de manera gratuïta?
El dia 4 els alumnes de 3r d’EP del CEIP La Lió de Premià de Mar van visitar les mines i fins i tot ens van explicar un acudit d’una destral, quan vam treure la destral neolítica. No us el puc reproduir, però era d’un noi que s’asseia sobre una destral...No sé si el coneixeu...Es van portar i s’ho van passar molt bé. Tenim fotos que així ho demostren!
També vàries alumnes de la UB de magisteri ens van visitar per veure com es desenvolupa l’activitat pedagògica al Parc. Benvingudes futures mestres: Alba Navarro, Miriam Martí, Maria Peñalta! Mireu que bé els hi queda el casc !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada