dimecres, 20 de juny del 2012

Treballant amb i per a la qualitat

Des de l’any 2008, el Parc Arqueològic Mines de Gavà gaudeix del distintiu de qualitat SICTED (Sistema Integral de Calidad Turística en Destinos), promogut per Turespaña i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies. Treballant conjuntament amb empreses i serveis vinculats al turisme i a l’atenció dels turistes, aquest sistema pretén millorar l’experiència dels nostres visitants.

Des de la posada en marxa del Parc vam apostar per treballar amb el màxim rigor i qualitat. Per aquesta raó l’equip del Parc Arqueològic de seguida ens vam adherir al programa SICTED, que ens proporciona un sistema integral i permanent de gestió de la qualitat, sigui en les tasques i activitats que afecten directament l’atenció dels nostres visitants, com en l’organització i gestió dels serveis i procediments de treball.

El distintiu Compromís de Qualitat Turística reconeix l’esforç i el compromís de l’equip del Parc i distingeix el nostre equipament. Podeu visitar la pàgina web www.calidadendestino.es on trobareu més informació, així com tots els serveis i equipaments distingits. També podeu consultar http://www.facebook.com/turistesdequalitat, on podreu seguir el viatge que en Daniel i la Jana, “Turistes de qualitat” SICTED, estan fent visitant destinacions distingides de la província de Barcelona. Ells també van viure l'aventura de viatjar al passat al Parc Arqueològic Mines de Gavà!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada