dimecres, 18 de juliol del 2012

Visita nocturna al Parc Arqueològic

Les nits d’estiu són màgiques i per això les visites nocturnes a les mines durant el mes de juliol són d’allò més interessants...

Coincidint amb el dia 13 —divendres 13—, els nostres guies no van poder arribar a Gavà ja que van quedar atrapats a la Ronda de Dalt i és per això que tres singulars personatges ens van ajudar a visitar les mines d’una manera diferent.

La Carmeta Pols, senyora de la neteja del Parc Arqueològic i molt instruïda de tant sentir les explicacions dels nostres guies, va agafar el grup de visitants i els va fer una primera explicació a canvi que ells netegessin una mica!

Després, el nostre esbojarrat Dr. Pons – Indiana Pons - doctor en arqueologia, literatura i poesia, els va mostrar com era el paisatge del neolític i quines eren algunes de les eines que s’utilitzaven, no sense sorprendre els visitants amb les seves explicacions. Un punt de vista diferent!

Per acabar, dins la mina, l’individu n. 13 ens va explicar com va morir i com va ser el seu ritual d’enterrament. Tot un luxe poder aprofitar les explicacions d’un esquelet d’ara fa 6.000 anys. Els morts ens parlen dels vius i de moltes altres coses!

Per concloure una nit tan calurosa i especial, res millor que una copa de cava al jardí del Parc i compartir les experiències viscudes durant la visita!

Si voleu gaudir d’aquesta i altres experiències estiuenques, no dubteu a consultar la nostra agenda d’activitats!

La propera es prepara per al dia 25 de juliol... Informeu-vos-en i veureu com n’és de màgic el juliol al Parc Arqueològic i al Museu de Gavà!

Fins aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada