dimarts, 24 de juliol del 2012

El Parc Arqueològic, un referent museogràfic i turístic


En aquest bloc ja us hem anat informant de les visites que fan els estudiants de les nostres universitats. Actualment, però, aquest interès ha traspassat les nostres fronteres i diversos grups universitaris i professionals estrangers han visitat el Parc. El passat 14 de juny ens van visitar alumnes del màster MA in Museum Studies de la Johns Hopkins University, que participaven en un seminari de dues setmanes d’estada a Barcelona coorganitzat per la Universitat Pompeu Fabra i el Museu Nacional d’Art de Catalunya.

Així mateix, alumnes de la Universitat de Virginia, que gaudeixen d’un semestre acadèmic viatjant, van acostar-se al Parc Arqueològic per conèixer l’agosarada proposta museogràfica per donar a conèixer el jaciment de les mines.

Cal destacar també la visita d’un grup de professionals irlandesos del món del turisme que el passat 17 de juny van conèixer el Parc de la mà dels tècnics del Consorci de Turisme del Baix Llobregat, que els acompanyaven per una ruta de la marca turística Costa de Barcelona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada