dilluns, 12 de desembre del 2011

I arriba desembre, el mes més vell!


El dia 17 de novembre ens va visitar l’escola Sagrado Corazón de Barcelona, amb els alumnes de 5è d’EP, un grup molt potent i que feien moltes preguntes. Parlàvem de la conservació dels diferents materials arqueològics, sobre que la ceràmica es conserva després de milers d’anys, perquè és fang cuit... “Si Déu va fer de fang a Adam i Eva, no s’han conservat ja que no eren de ceràmica...” hi-hi”... aquesta va ser la bona reflexió d’un d’aquests alumnes...Vam sortir airosos de les preguntes conflictives dient-los que interroguessin el seu professor de religió sobre el tema de les creences.
Un nen va preguntar com és que els neolítics de ben petits ja sabien certes coses i que ell s’havia assabentat de com es fan els nens perquè l’any passat li havien explicat a classe? És que eren més espavilats els neolítics? No, no tant com vosaltres, que vau fer molt bones preguntes!
El dia 28 ens va visitar l’escola Sadako de Barcelona. Ens van dir que des de l’aula d’informàtica ens faran arribar algun comentari al bloc... Aquí l’esperem!
El dia 29, alumnes de 4t de l’escola Marta Mata de Viladecans van visitar el Parc. Per a la nostra sorpresa va venir l’Enric Duarri, un nen que participa al nostre casal d’estiu des que tenia 6 anys i que ha fet d’ajudant avantatjat durant la visita. En sabia molt, de prehistòria, i es nota que és un gran coneixedor del neolític i un gran seguidor de les activitats que es fan a les mines! També un dels alumnes havia vingut diumenge a la tercera sessió de l’activitat gratuïta “Fem una cabana i les fibres i els teixits a la prehistòria”. Ens fa molta il·lusió que hagi participat en la construcció de la nostra cabana que quedarà fixa al Parc i que tothom podrà visitar! Voldríem donar l’enhorabona a les mestres i a tots ells ja que ho van fer estupendament bé. Ens fem del club de fans dels alumnes del Marta Mata!
Si voleu participar en el nostre casal i a les nostres activitats, properament en tindreu més informació. Si us animeu, al juliol podeu venir i formar part del nostre equip d’investigadors infantils ...com l’Enric!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada