divendres, 8 de maig del 2015

El “Racó de la Prehistòria”, un projecte de les biblioteques de Gavà i el Parc Arqueològic


A partir d’ara us parlarem de tant en tant del Racó de la Prehistòria, un projecte que neix de la col·laboració entre les biblioteques de Gavà i el Parc Arqueològic Mines de Gavà.

Aquest projecte té un espai físic definit a la Biblioteca Marian Colomé, en què s’han reunit els materials sobre arqueologia i prehistòria. Però el Racó de la Prehistòria donarà cabuda també a activitats ben diverses que tenen com a objectiu difondre aquestes temàtiques a tot tipus de públic – grans i petits -, i en els formats més diversos – activitats, xerrades, lectures...-, tant presencialment als espais veïns de la biblioteca i del Parc Arqueològic, com a la xarxa.

Hem començat la programació del Racó de la Prehistòria amb dues “Hores del conte” especials a sengles biblioteques de Gavà en què, de la mà d’Arqueolític, van ser protagonistres els nostres amics en Roc i la Mina; i amb l’edició en paper i digital d’una guia de lectura i de recursos, que anirem renovant periòdicament.

Us convidem a visitar el Racó de la Prehistòria a la Biblioteca Marian Colomé i a participar de les activitats que us anirem proposant i, sobretot, a que gaudiu dels llibres i del patrimoni amb nosaltres!

Podeu consultar la guia en aquest enllaç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada