dimarts, 3 de març del 2015

Delta amb D de dona, un projecte dels museus de la zona delta


L’any passat els museus de la zona del delta del Llobregat amb el suport de la Diputació de Barcelona vam iniciar un projecte de col·laboració amb l’objectiu de donar visibilitat a les dones al llarg de la història.

Enguany els museus de Cornellà, del Prat, Gavà, L’Hospitalet, Sant Boi i Viladecans continuem amb aquest programa de divulgació amb un seguit de propostes ben diverses - exposicions, visites i itineraris -, que abasten temàtiques i èpoques des de la prehistòria i l’època romana, fins a l’actualitat.

El Museu de Gavà participa del projecte amb l’itinerari “Pageses, obreres i burgeses al Gavà dels anys 30”, en què recorrerem espais distintius de la Gavà, coneixerem l’època – des de la proclamació de la República fins al franquisme -, i descobrirem dones singulars que van marcar la vida del nostre poble.

Diumenges 15 i 29 de març, a les 11 h, itinerari "PAGESES, OBRERES I BURGESES AL GAVÀ DELS ANYS 30". Inici al Museu de Gavà (plaça de Dolors Clua, 13-14). Inscripcions gratuïtes al 93 263 96 10.

Us convidem a conèixer els nostres museus, la història dels nostres pobles a través dels ulls de les dones i participar d’aquestes activitats que tindran lloc al llarg de tot l’any.

Si voleu estar al dia de l’agenda, podeu seguir-nos al  grup del facebook "Delta amb D de dona".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada