dilluns, 7 d’abril del 2014

L'Institut Escola del Treball visita el Parc Arqueològic


Els alumnes de l’Escola del Treball ens han visitat amb motiu del centenari del centre. Entre les propostes de les seves jornades tècniques han passat pel Parc Arqueològic Mines de Gavà per veure com es treballava al neolític.

Han estat molt interessats en saber com funcionava el trepant manual amb perforador de sílex per fer les joies al neolític; també el disseny i l’arquitectura de les cabanes neolítiques; i com i quines eren les formes de coure i preparar  aliments. En definitiva ha estat un dia ben aprofitat per sortir a conèixer com es treballava fa uns milers d’anys!

Hem estat encantats d’haver participat en aquestes Jornades Tècniques del Centenari de l’Institut Escola del Treball!

Però no és la primera vegada que alumnes de l’Escola del Treball passen per Gavà. Aquí teniu unes fotos de dos cursos. Una foto actual de la visita del 19 de març de 2014 i una foto del curs de 1927 amb motiu d’una visita al Parc del Garraf. La imatge està presa a la Roca Foradada de Bruguers.

Volem agrair Juan Fuentes, professor del Departament d’Edificació i Obra  Civil de l’Escola del Treball, pel seu interès i que ens hagi cedit aquestes imatges.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada