dimarts, 14 de maig del 2013

Preparant l’estiu 2013



Ja som al mes de maig i hem de començar a pensar en les vacances! Quina pressa perquè arribin! Perquè pensar en l’estiu és somniar en noves aventures. Deixem la rutina de l’escola, les classes, els exàmens, les aules... i cerquem oportunitats ben diferents per aprendre i gaudir durant els mesos de més calor i alhora de més llibertat. Quines sorpreses ens esperen aquest any? Quines aventures? Quins amics nous coneixerem? Quins llocs descobrirem?

Cada any, des del Parc Arqueològic us oferim noves idees i ocasions per viure la vostra nova aventura. Sou un casal sencer a la cerca d’un dia de lleure? O ets tu sol i vols una bona idea per apuntar-te a un casal aquest estiu? Per un de sol, per a tots els germans, per a un casal, per als de 3 anys i els de 12... per a tots hi ha una ocasió per passar un bon estiu al Parc Arqueològic Mines de Gavà.

Del 8 al 19 de juliol farem el casal “Viatge amb nosaltres!”, per a nois i noies de 6 a 12 anys. De dilluns a divendres, cada dia viureu un viatge diferent. Cordeu-vos el cinturó que ens enlairem! Consulteu-nos els descomptes per als germans.

Per als grups tenim un catàleg d’activitats ben variat: des d’una hora, fins a tot el dia sencer; per als de 3 anys i fins als de 16. Truqueu-nos i us informarem de la proposta que us vagi més a mida. I recordeu que a Gavà teniu platja i magnífiques zones de lleure per completar el dia.

Ja ho veieu: quina passada el nostre passat! Aquest estiu, poseu-vos el casc i gaudiu de 6.000 anys d’història al Parc Arqueològic Mines de Gavà!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada