dijous, 4 d’abril de 2013

El Parc Arqueològic Mines de Gavà, un recurs turístic de qualitat al Baix Llobregat


El passat 12 de març ens van visitar vint-i-cinc professionals vinculats al món de l’hoteleria a la comarca del Baix Llobregat, en el context d’una jornada de difusió dels recursos patrimonials de la comarca, organitzada pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat.

La visita tenia com a objectiu donar a conèixer el potencial turístic dels recursos patrimonials que existeixen a la comarca per tal que, des dels allotjaments turístics, es recomani i potenciï la visita. Segons les dades de l’Observatori de Turisme del Baix Llobregat, l’ocupació hotelera durant l’any 2012 al Baix Llobregat va ser la més alta dels darrers quatre anys, amb un creixement del 25%. D’altra banda, el turisme és la motivació principal per al 54% dels usuaris que pernocten a la comarca, els quals procedeixen, en  prop del 57%, de l’estranger. Aquestes dades posen de manifest, doncs, que la comarca cada vegada és més escollida per molts turistes com a destí principal, de ben segur atrets per la proximitat de Barcelona. En aquest context favorable, seguint promovent la visita a equipaments tan singulars com és el Parc Arqueològic.

D’altra banda, també cal felicitar-nos per haver renovat un any més la certificació de qualitat turística SICTED (Sistema Integral de Calidad Turística en Destinos), promogut per Turespaña i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies, que pretén millorar l’experiència dels nostres visitants. Gràcies a tots vosaltres, que ens visiteu, i a l’equip del Parc, que dia a dia treballa perquè gaudiu de l’experiència de la prehistòria!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada