divendres, 2 de novembre del 2012

Un poblat neolític click a Gavà


El passat diumenge al matí, el Parc Arqueològic es va convertir en un singularíssim espai de creació i joc.

Grans i petits ens ho vam passar d’allò més bé durant el matí construint un diorama que recreava la vida quotidiana de la comunitat minera del neolític a Gavà. Gràcies a la versatilitat d’aquestes petites figures de set centímetres, es van crear personatges neolítics de tots tipus: nens i nenes, homes i dones que practicaven la cacera, l’agricultura, la pesca i, com no podia ser d’una altra manera, la mineria. Cadascun d’ells amb els seus vestits, ornaments i eines recreades amb tota fidelitat i creativitat. No van faltar tampoc tots els detalls del paisatge del neolític: les mines, el bosc, la platja... fent un increïble mosaic d’escenes i entorns. Com us podeu imaginar, no ens vam oblidar de la Venus ni dels avantpassats enterrats en les mines abandonades!

Una vegada més, el Parc Arqueològic va esdevenir un espai de trobada, treball i joc per a les famílies, en què participava tothom, tan els grans com els petits, cadascú fent volar la seva imaginació, i posant a prova la seva creativitat.

Us recordem que encara queden places per al concurs de diorames de diumenge 11 de novembre i que, fins el 23, podeu venir a visitar la maqueta al Parc Arqueològic i l’exposició Playstòries d’Arqueoxarxa al Museu de Gavà. No us ho perdeu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada