dilluns, 26 de novembre del 2012

Els clicks ens deixen... amb regals


L’estada dels clicks a Gavà arriba a la seva fi. Han estat unes setmanes magnífiques en què tots els visitants, però també la gent del Museu i Arqueoxarxa, hem gaudit contemplant els magnífics diorames, agafant idees per fer-ne nosaltres de nous i, en definitiva, veient tothom passar una bona estona.

Diumenge 11 van tenir lloc una de les activitats estrella de l’exposició: el concurs de diorames. Hi van participar vuit famílies construint cadascuna una escena d’allò més creativa, curosa i detallista. El jurat estava format  per un representant del Museu i la Vanessa i el Juan Carlos, de l’Associació Aesclick, organitzadors de l’exposició.

La deliberació va ser difícil, ja que tothom havia preparat amb detall els diorames i totes les escenes tenien uns acabats ben treballats. Alguns destacaven per l’originalitat del tema, d’altres per la profusió de detalls, d’altres per la composició de l’escena... Què difícil! Finalment el primer premi va ser pel Juanan, Maribel, Adrià i Aleix amb la seva escena pirata del segle XVI. El segon premi per a la justa de cavallers feta pel José A., Jordi, Pablo i Àlex. El tercer premi per la granja del Nacho, Paqui, Pau i Àlex. Finalment, el quart premi va ser per a Samuel, Ruth i Judith, amb una recreació d’una visita a les ruïnes d’un castell.

I felicitats també als guanyadors del concurs “On és el nostre click?”, l’Eric Ortega i l’Hugo García. D’entre centenars de participants, han estat els agraciats amb dos lots de clicks, gentilesa d’Aesclick.

Gràcies i felicitats a tots i totes: Samuel, Ruth i Judith; Giovanna, Déneb, Jessy; José Antonio, Mònica, Eduard i Adrià; Juanan, Maribel, Adrià i Aleix; José A., Jordi, Pablo, Àlex; Berna, Juanma, Marc i Sergi; Nacho, Paqui, Pau i Àlex; i Paco, Martín i Núria; i Eric i Hugo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada