dilluns, 20 d’abril del 2015

Preparant l’estiu! L’aventura del patrimoni


L’estiu és temps de descans, d’aventures i de lleure, de banyadors, pantalons curts i samarretes. I és que, després d’un curs intens i de treball ben fet, hem de cercar la manera d’omplir les hores dels llargs dies d’estiu de la manera més fresca i relaxada.

El Parc Arqueològic i el Museu de Gavà pensem en vosaltres una vegada més i ja tenim les propostes per a l’estiu 2015. L’arqueologia, la prehistòria o l’edat mitjana també poden formar part de l’aventura de l’estiu!

Us presentem 3 fórmules possibles per participar en les nostres activitats:

Per als nois i noies de Gavà tenim l’Arqueosport, un casal en què combinem les activitats esportives i culturals. De 4 a 12 anys, i durant la setmana del 22 al 26 de juny, nens i nenes ompliran el matí d’esport i la tarda d’activitats al Parc Arqueològic.

Del 6 al 17 de juliol, de 10 a 13 h, també podeu participar al casal “Bandolers a les mines de Gavà”. Us esperen un munt d’activitats en què els infants són els protagonistes de l’aventura de la història.

I durant tot l’estiu, els grups d’arreu podeu venir a visitar el Parc Arqueològic. Reserveu visites des d’1 h fins a tot el matí; amb els més menuts i amb els més grans; fent visites, tallers o activitats.

El Servei Pedagògic atendrà les vostres consultes i us ajudarà a trobar la millor opció.
Ens trobareu al 93 263 96 50.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada