dimecres, 11 de juliol del 2012

Odisseu quina odissea... Ja hem començat l'aventura del casal!


La nostra aventura ja ha començat i hem aconseguit durant una setmana salvar la memòria col·lectiva d’una primera part de la Història dels grecs. El Dr. Domini no aconseguirà esborrar de la Història una part tan important de la nostra cultura.

La guerra de Troia ja ha acabat i Odisseu vol tornar a casa seva. Ítaca l’espera i els nostres participants, com uns bons camarades, l’han ajudat a construir un cavall de Troia amb agulles d’estendre de fusta i escuradents, han fet un mapa d’estrelles perquè es pugui orientar durant la travessia i han fet un diari i un mapa del Mediterrani perquè se situï i Posidó no li faci impossible el retorn.

Entre déus, semidéus i herois, els nostres nois s’ho han passat d’allò més bé coneixent les històries i llegendes que s’amaguen en aquesta aventura. Després de 10 anys de guerra, Odisseu pot començar a tornar.

Encara no hem acabat, ens queda una setmana per aconseguir el nostre objectiu, 10 anys més i Odisseu aconseguirà arribar. Durant aquests últims dies aprendrem tècniques marineres d’orientació i acabarem amb uns jocs olímpics d’allò més mullats i entretinguts.

A la fotografia podeu veure que fantàstics que estan. Podeu jutjar vosaltres mateixos si s’ho estaven passant bé.

Si us hem fet enveja... ja sabeu... l’any vinent... animeu-vos i participeu-hi, un altra Història us espera!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada