dijous, 15 de gener del 2015

El Parc Arqueològic, en família


Encetem un 2015 ple de novetats i propostes per gaudir de l’arqueologia, la prehistòria i de la mateixa visita al Parc Arqueològic.

Avui us presentem: El Parc en família!  Una proposta de visites, tallers i activitats perquè, des dels més petits, fins els més grans, gaudiu d’una manera diferent de la vostra visita a les mines.

Tant és que ja hagueu vingut al Parc Arqueològic, cada darrer diumenge de mes, no tindreu excusa de no saber què fer. A les 11 h del matí tindreu cita obligada a les mines.

Per tan sols 3 € podreu participar d’una aventura diferent i durant una hora sereu els protagonistes de la nostra història.

Començarem el proper 25 de gener amb el Taller d’investigació: Detectius del neolític, una bona oportunitat per conèixer de primera mà la feina d’investigació dels arqueòlegs. Qui sap... sereu bons detectius? Potser així descobrireu el personatge enigmàtic que s’amaga a les mines.

El 22 de febrer remenarem la Sopa Lítica, el 29 de març ens guarirem amb els Remeis d’ahir i avui, i el 31 de maig coneixerem de ben a prop a la Venus de Gavà.

No deixeu de seguir-nos, que us anirem informant!

Tot això i més... al Parc Arqueològic Mines de Gavà!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada