dilluns, 21 de gener del 2013

Gaudiu en família dels nous descomptes d’escapades al costat de Barcelona


Aquest any 2013, el Parc Arqueològic Mines de Gavà s’afegeix novament a la campanya de descomptes promoguda pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat. Ja teniu al vostre abast el cupó adreçat a les famílies amb nous descomptes i promocions de visita a deu equipaments de la comarca.

Sigueu amants de la natura, de l’art, de la prehistòria o del món de la tecnologia, de ben segur trobareu una magnífica ocasió per gaudir d’un temps de lleure en família.

Els recursos que participen d’aquesta campanya són, a més del Parc Arqueològic, la Colònia Güell - Cripta de Gaudí, el Canal Olímpic de Catalunya, els Espais Naturals del Delta del Llobregat, el Museu de Sant Boi, les Coves del Salnitre de Collbató, Catalunya en Miniatura, els Museus d’Esplugues, el Museu Agbar de les Aigües i l’itinerari Jujol a Sant Joan Despí.

Els cupons es distribueixen entre els visitants dels diferents equipaments, però també els podeu sol·licitar o descarregar des d'aquest bloc o a la pàgina web  www.turismebaixllobregat.com/cupons.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada