dimarts, 24 d’abril del 2012

La primavera ja és aquí...

La primavera ja ha arribat a les nostres instal·lacions i amb ella els alumnes de 5è d’EP del CEIP El Solell, de la Palma de Cervelló, han pogut estrenar un nou espai de visita: la recent reconstruïda cabana neolítica!
Com si d’una tribu de neolítics es tractés, arrecerats del fred a l’interior de la nostra cabana, vam explicar la història del nostre jaciment i vam passar algunes de les reproduccions de les eines trobades. Després, aprofitant la llum de l’exterior del poblat, ens vam fer un penjoll per poder baixar a visitar les mines ben guarnits.

Amb la primavera també han arribat els menuts! Aquest mes són molts els petitons que han visitat el Parc. La classe dels elefants de P-5 de la Salle d’Horta de Barcelona van venir a conèixer en Roc i la Mina i van jugar molt amb els nostres petits prehistòrics.
 
També l’escola Martinet de Cornellà de Llobregat va portar els alumnes de P-5 a conèixer la prehistòria de Gavà. La cabana els hi va agradar molt!

Si encara no l’heu visitada, podeu aprofitar aquest cap de setmana per fer-ho!
El 28 i 29 d’abril coincidint amb la 59 ª Fira d’Espàrrecs de Gavà, es faran unes jornades de portes obertes al parc, on podreu visitar-nos de manera gratuïta. També si passegeu per Gavà, els restaurants adherits a la 18ª Mostra de Cuina, us oferiran un menú o plat especial, amb l’espàrrec com a producte estrella.

Trobareu més informació a l’agenda d’activitats de www.patrimonigava.cat

Animeu-vos a venir! L'escalfor de la nostra llar neolítica us hi espera!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada