dimarts, 13 de març del 2012

Març violeta... i prehistòric

Progressivament els estudis històrics i arqueològics van incorporant noves mirades i perspectives que tenen les dones com a objectiu, no només el seu paper en l’àmbit domèstic, sinó també en l’organització social i econòmica, la tecnologia i tants altres. Potser la Venus de Gavà pot ser una via per aproximar-nos d’una altra manera al nostre passat.

Coincidint amb el Dia Internacional de la Dona Treballadora, El Periódico de Catalunya va publicar un article sobre la Venus de Gavà que aprofitem per enllaçar. Però ja sabeu que la Venus us espera a l’exposició permanent del Museu de Gavà i també en podreu veure una rèplica al Parc Arqueològic Mines de Gavà.


http://www.elperiodico.com/es/noticias/barcelona/feliz-dia-mujer-neolitica-1510061


 

2 comentaris:

  1. Avui 20-05-2012, hem anat amb els nostres fills Oscar i Ona a visitar el Parc Arqueològic Mines de Gavà, hem sortit entussiasmats, ens ha agradat moltíssim, hem passat una estona divertida, constructiva, interessant i genial. Els nens s'ho han passat d'alló més bé! Els audiovisuals són espectaculars i captivadors. Aconsello anar-hi amb visita guiada, els guies són fantàstics i els comentaris i explicacions estàn a l'abast perquè els nens els puguin entendre sense dificultat, no ha estat gens pesat per ells. Animo a tots a anar-hi.

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies pel vostre comentari. Celebrem que us hagi agradat tant i esperem tornar-vos a veure. Fins aviat.

    ResponElimina